Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Gümüş Damla Yatı

Gümüş Damla Yatı

  • 05333053511
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 10 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Gümüş Damla Yatı Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Gümüş Damla Yatı Hakkında Klasik kapalı düğün salonları yerine daha farklı ve modern bir düğün gecesi mi yaşamak istiyorsunuz? O zaman size, İstanbul Boğazı'nda sonsuz maviliğin içinde süzülebileceğiniz bir teknede düğün önerimiz var. Uzun yıllardır şıklığı ve uygun fiyatları ile tercih edilen Gümüş Damla Yatı, Şişli ilçesinde sizi bekliyor! Yemekleri, kokteylleri ve ikramlıkları ile büyüleyici bir gece yaşatan tekne, avantajlı düğün paketleriyle de dikkat çekiyor. Özellikler Gümüş Damla ekibi alanında uzman kişilerden oluşuyor. Profesyonel bir hizmetin temelini güçlü bir şekilde hazırlayan personeller sayesinde unutulmayacak bir gün yaşanıyor.


Tekne içerisinde açık ve kapalı davet alanı bulunuyor.. Kapalı alanda yemek ve kokteyl hizmetlerinden faydalanırken üst katta İstanbul'un manzarasına karşı eğleniyorsunuz. Firma, her türlü organizasyon, fotoğrafçı, catering, ses ve ışık hizmetlerini kendi bünyesinde bulunduruyor. Ancak içinize sinmeyen bir durum olması ihtimaline karşı dışarıdan temin edilebilecek ekiplerle de işbirliği halinde çalışabiliyor. Gümüş Damla Yatı Teknede Düğün Fiyatları Eşsiz bir tekne içinde İstanbul Boğazı üzerinde süzüldüğünüzü hayal edin! Çevrenizde en sevdiğiniz insanlarla gülümsüyor, dans ediyor ve sadece eğleniyorsunuz...


Tüm bu deneyimi yaşamak için firmanın tekliflerini değerlendirmeniz yeterli oluyor. Yemekli fiyatları 150 TL'den, kokteylli fiyatları ise 100 TL'den başlayan yat firması hakkında detaylı bilgi için ücretsiz teklif formunu doldurabilirsiniz. Olanakları Gümüş Damla Yatı bünyesinde düğün; şehre hem yakın hem uzak olmak isteyenler için, şehir ve deniz manzarasını birleştiriyor. Şehrin ışıltısı ve denizin maviliğinde düğün geceniz devam ederken, usta şefler tarafından hazırlanan Türk ve dünya lezzetleri masanıza servis ediliyor. Bu menüler içerisinde bildiğiniz ya da bilmediğiniz bir çok lezzet olabiliyor. Bu sebeple düğün öncesinde menü tadımı yapabiliyor ve istemediğiniz lezzetler için menü değişikliğine gidebiliyorsunuz.


Mekan tarafından anlaşmalı olan organizasyon sorumlularıyla konseptler ve gereklilikler üzerine çalışabiliyor ve uygun tasarımların yapılmasını sağlayabiliyorsunuz. Örneğin 200 kişiye kadar ağırlayabileceğiniz misafirleriniz için farklı masa stilleri oluşturulmasını talep edebiliyorsunuz. Gümüş Damla Yatı Nerededir? İstanbul ili Şişli ilçesinde bulunan Gümüş Damla Yatı, ulaşımın kolay olduğu bir noktada yer alıyor. Misafirleriniz toplu taşıma araçlarını, taksileri ve özel araçlarını kullanarak rahatça gidebiliyor. Özel aracıyla gitmek isteyen misafirleriniz için otopark hizmeti veriliyor. Adres: Hakkı Yeten Caddesi, Kıvanç Sokak Ahmet Baş Apt No:12 Kat 4 Daire:9; Şişli / Fulya / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Gelin - damat odası, Masa şamdan seçenekleri, Boğazda düğün / davet, Deniz manzaralı, Boğaz manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?