Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Gezer Tour

Gezer Tour

  • 02165322045
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 10 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Gezer Tour Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Gezer Tour Hakkında Gezer Tour, İstanbul Boğazı’nın tarihe şahitlik etmiş sularında, harika manzarasıyla adalar ve çevresini de kapsayan bir teknede organizasyonlarınızı gerçekleştirme imkanı sunuyor. Bakanlıktan onaylı işletme belgesine sahip olan tekneleri, size unutulmayacak güzellikte bir organizasyon vadediyor. İstanbul Boğazı'nın temiz havası ve tarihi manzarasıyla sevdiklerinizle gönlünüzce eğlenebiliyorsunuz. Üsküdar sahilinde yer alan teknede düğün fiyatları kişi başı 30 TL'den başlıyor. Özellikleri ve Kapasite Bilgisi Gezer Tur ile gerçekleştireceğiniz organizasyonlarınızda size 3 katlı teknede hizmet veriliyor. 750 - 1.000 kişilik organizasyonlarınız için uygun olan tekneleri her organizasyon türü için gönül rahatlarıyla kiralamak mümkün. İster sabah isterseniz akşam düzenleyeceğiniz davetler için kiralayabileceğiniz teknelerde, tecrübeli personeller size eşlik ediyor. Yemekli ya da yemeksiz seçeceğiniz düğün için tecrübelerini paylaşıyor, sevdiklerinizi unutulmaz bir düğün gecesiyle ağırlamanızı sağlıyor. Organizasyon türünüze uygun farklı çeşitlerde tekneler de her zaman hizmetinizde oluyor. Gezer Tour Teknede Düğün Fiyatları Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki farklı düzende kişi başı fiyat listesi çıkaran tekne, hem İstanbul turu hem de özel gün ve davetler için kiralanabiliyor. Yemekli düğün için 30-50 TL arası değişen fiyatları ile karşınıza çıkan işletme, kokteylli düğünler için 10 TL ile 30 TL arasında başlangıç yapıyor.


Dugunmarketi düğün planlayıcıları veya destek ekibiyle iletişime geçerek güncel fiyatlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Verdiği Hizmetler Farklı düğün arayışında olan çiftlerin imdadına yetişen Gezer Tur tekneleri ile farklı çözümler sunuluyor. Kapalı alanlarda yapılan sıradan düğünlerin aksine temiz havada, tarihle iç içe harika bir düğün gerçekleştirebilmek için sizi bekliyor. Yemekli, kokteylli ya da ikramlı düğünleriniz için uygun alanlara sahip olan teknelerde her türlü konfor sunuluyor. Usta aşçıları tarafından hazırlanan lezzetli düğün menülerinden dilediğinizi seçme şansınız bulunuyor. Tekne süslemeleri ile organizasyonunuza masalsı bir hava kazandırabiliyor; canlı çiçekler, balonlar ve diğer seçenekler içinden seçimler yapabiliyorsunuz. DJ, fasıl gurubu, piyanist ve gitarist gibi seçeneklerden birini seçerek konuklarınızla gönlünüzce eğlenebiliyorsunuz. Nasıl Gidilir? İstanbul deniz ulaşımı İDO vapur seferleri ile Üsküdar iskelesine gidebilirsiniz. İskeleden yürüyerek Hakimiyeti Milliye Caddesi 58/48 numarada Gezer Tour teknelerine ulaşabilirsiniz.


Özel aracınızla gitmek isterseniz, Üsküdar Harem Sahil Yolu üzerinden vapur iskelesi yönünde ilerleyebilirsiniz. Hakimiyet Caddesi yönüne dönüp cadde üzerinde ilerlerseniz, tekneye ulaşabilirsiniz. Adres: Aziz Mahmut Hüdayi Mahallesi, Gezer Tour, Hakimiyeti Milliye Cad., Üsküdar / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Şamdan, Yapay çIçek süsleme, Sahil kenarı, Gelin tagı ve mekan süsleme, Gelin yolu, Şehir merkezinde, Açık alan, Kapalı salon, Boğazda düğün / davet, Deniz manzaralı, Boğaz manzaralı, Doğa manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?