Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Denden Denizcilik

Denden Denizcilik

  • 4449409
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 11 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Denden Denizcilik Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Denden Denizcilik Hakkında Teknede düğün organizasyonlarının bir numaralı adresi olan Denden Denizcilik, birden fazla teknesiyle hizmet veriyor. Her türlü özel gün ve davetler için ideal olan firma, istediğiniz tekneyi kiralayabilmenize fırsat veriyor. Üst düzey hizmeti ve düğün paket fiyatları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmasıyla da sektörde önemli bir yere sahip oluyor. İstanbul Beşiktaş ilçesinde bulunan ofisinde sizi bekleyen firma ile bütçenize en uygun anlaşmayı sağlayabiliyorsunuz. Özellikleri Teknede düğün denilince ilk akla gelen Denden Tekneleri, 2005’den bu yana sayısız ödül almasıyla başarısını kanıtlıyor. Hem açık hem de kapalı alanında 100 kişiye kadar davetliyi ağırlamasıyla butik davetlerin de adresi haline geliyor.


Dikdörtgen masa düzeni, Napolyon sandalyeleri, masa süsleme ve masa şamdan hazırlıkları düğününüzün göz kamaştırıcı olmasını sağlıyor. After party organizasyonuna ek olarak DJ ve müzik grubu temini, son teknoloji ses, ışık ve sahne sistemleri ile gece boyu hareketliliği üst seviyede tutuyor. Olanakları Sektörün en iyilerinden biri olan Denden Denizcilik, çiftlere sunmuş olduğu kaliteli hizmetiyle tam not alıyor. Organizasyon ve etkinlik sorumlusu ile en mutlu gününüzün kusursuz ve eksiksiz olması için çalışıyor.


Dilerseniz kendi anlaştığınız organizasyon firması ve fotoğrafçı ile çalışma olanağını da sunuyor. Ayrıca firmanın fotoğraf ve video çekme hizmeti bulunuyor. Kaliteli düğünlerin adresi olan firma, düğün gününüzde her şeyin gönlünüzce olabilmesi için isteğinize göre mekan dekorasyonu hizmeti ile yanınızda yer alıyor. Denden Denizcilik Teknede Düğün Fiyatları Teknede düğün fiyatları almak istediğiniz hizmete, düğün gününe ve kapasiteye göre değişebiliyor. Hafta içi ve hafta sonu yemekli düğün fiyatı minimum 300 TL, hafta içi ve hafta sonu kokteyl fiyatı ise minimum 200 TL’den başlıyor. Ücretsiz teklif formunu doldurabilir ya da Dugunmarketi düğün planlayıcıları ile iletişime geçebilirsiniz.


Nasıl Gidilir? T1 Kabataş yönüne giden tramvay hattını binerek İstanbul Üniversitesi - Laleli durağına kadar gidip, daha sonra 420 m uzaklıkta bulunan Vezneciler metro istasyonuna geçmeniz gerekiyor. Ardından M2 Hacıosman metrosuna binerek Levent durağında iniyor, oradan M6 Boğaziçi Üniversitesi metro hattı ile Nispetiye durağında inebiliyorsunuz. Buradan yürüme mesafesinde olan Denden Denizcilik ofisine ulaşıyorsunuz. Adres: Cihannüma Mahallesi, Gökman Apt. No:67 Barbaros Bulvarı Beşiktaş / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Gelin - damat odası, Kolonsuz salon, Masa şamdan seçenekleri, Şehir merkezinde, Yüksek tavan, Açık alan, Kapalı salon, Boğazda düğün / davet, Deniz manzaralı, Boğaz manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?