Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Okyanus Yatı

Okyanus Yatı

  • 902122884162
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 10 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Okyanus Yatı Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Okyanus Yatı Hakkında İstanbul ili Beşiktaş ilçesinde bulunan Okyanus Yatı, özel günlerinizi keyifli, eğlenceli ve lüks bir şekilde unutulmaz kılmak için hizmet vermeye devam ediyor. Bütçenize uygun fiyatları ile alışılmışın dışında bir teknede düğün organizasyonuna imza atılıyor. Sayısız olanağı ve kaliteli detayları ile öne çıkan firma ile düğününüze istediğiniz gibi yön veriliyor. Özellikleri Okyanus Gezi Tekneleri, deniz, Boğaz, doğa ve panoramik şehir manzarası eşliğinde size kusursuz hizmet sağlamak için çalışıyor. Misafirlerine açık ve kapalı davet alanı olmak üzere 2 farklı seçenek sunuyor. Her iki davet alanı da 400 kişi kapasitesine sahip.


Aynı zamanda 50 araç kapasiteli otoparkı bulunuyor. Yüksek tavanlı, kolonsuz ve ferah kapalı davet alanı oldukça şık, zarif ve gösterişli tasarımıyla davetlilerinize muhteşem bir gece yaşatıyor. Dilerseniz açık alanda boğazın masmavi sularını seyrederken eğlencenin tadını çıkarabiliyorsunuz. Profesyonel bir ekiple çalışan firma, masa ve dekorasyon süsleme konusunda isteklerinize göre hazırlıklarını tamamlıyor. Mekan giydirme seçeneği bulunan yatta masa şamdan seçenekleri sunuluyor. Okyanus Yatı Teknede Düğün Fiyatları Siz de teknede düğün organizasyon seçenekleri arasından konfor, lüks, keyif ve üstün hizmet sağlayacak bir yer arıyorsanız doğru yerdesiniz. Uygun fiyatları ile farklı alternatifler sunan teknede, yemekli düğün başlangıç fiyatları kişi başı 150 TL ile 200 TL arasında seyrediyor. Kokteyl davetlerinin ise başlangıç fiyatları hafta içi 100 TL, hafta sonu 150 TL olarak değişiyor. Aldığınız hizmet türüne göre fiyatlarda farklılık görülebiliyor. Tüm merak ettiğiniz detaylar için “Ücretsiz Teklif Al” butonuna tıklayarak formu doldurabilirsiniz..


Firmanın Sunduğu Olanaklar Okyanus Yatı, üstün hizmet anlayışı ile özel günlerinizde sizin için her türlü detayı düşünüyor. Davetlerin olmazsa olması eğlence de unutulmuyor. After party alanında gecenin geç saatlerine kadar dilediğinizce eğlenebiliyorsunuz. Eğlenceli dakikalar geçirebilmeniz için DJ ve canlı müzik gece saat 3’e kadar devam ediyor. Ses, sahne ve ışık sistemleri bulunan yatta, yemek servisi de yine gece saat 3'e kadar sürüyor. Teknede aynı zamanda alkol servisi de sağlanıyor. Davetleriniz öncesinde dilerseniz menü tadımı ve menüde değişiklik yapma imkanınız bulunuyor. Beyaz et, kırmızı et, vegan, vejetaryen, çocuk menü, diyabet, kosher menü seçenekleri arasından dilediklerinizi seçebiliyorsunuz.


Ulaşım Bilgisi Okyanus Yatı, İstanbul ili Beşiktaş ilçesinde merkezi bir konumda bulunuyor. Toplu taşıma, taksi ya da özel aracınız ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Toplu taşıma ile ulaşım için 29D, 30A, 30M, 34AS, 34Z, 36L, 40B, 62 numaraları otobüsleri olduğu gibi; M2,M7 metro hattını, SRY-16 minibüslerini kullanabilirsiniz. Adres: Necati Alburz Sok. Hamidiye Apt. No:8 Balmumcu Beşiktaş / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Engelliye uygun giriş, Kolonsuz salon, Masa şamdan seçenekleri, Şehir merkezinde, Yüksek tavan, Açık alan, Kapalı salon, Deniz manzaralı, Boğaz manzaralı, Doğa manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?