Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Şan Müzik Tur

Şan Müzik Tur

  • 05327636465
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 3 kez ziyaret edilmiştir.

Şan Müzik Tur Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kiÅŸi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Åžan Müzik Tur Hakkında Åžan Müzik Tur size Ä°stanbul BoÄŸaz'ında eÄŸlencenin en lüks halini sunuyor. Canlı performanslar, birbirinden lezzetli ikramlar ve yemekler ile dilden dile dolaÅŸan bir teknede düğün organizasyonuna birlikte imza atıyorsunuz. KlasikleÅŸmiÅŸ salon düğünlerine meydan okuyan bu güçlü tekne firması sayesinde modern ve şık bir gece yaşıyorsunuz. Sarıyer ilçesindeki tekne bünyesinde düğün fiyatları kiÅŸi başı 80 TL'den baÅŸlıyor. Özellikleri Åžan Tur, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmet veren deneyimli bir firma olarak öne çıkıyor. 147 farklı teknesiyle hizmet veren firma, tüm seçenekleriyle size kaliteyi yaÅŸatıyor. DüzenleyebileceÄŸiniz tüm düğünlerde seçebileceÄŸiniz tek ÅŸey süslemeler ve yemekler oluyor.


Başlangıç, ara ve final duraklarından tüm rotaya kadar her şey sizin elinizde! İsteğiniz üzerine başlanan tur, almak istediğiniz konuklarınızın bulunduğu sahile giderek devam ediyor. Vedalaşma vakti geldiğinde ise yine Beykoz ve Eminönü duraklarına konuklarınızı bırakabiliyor. Şan Müzik Tur Teknede Düğün Fiyatları Teknede düğün organizasyonlarınız için uygun başlangıç paketleri sunuyor. Yemekli düğünün başlangıç fiyatları 80 - 100 TL arasındadır. Kokteyl tadında bir düğün planlıyorsanız bu fiyat 50 TL'ye kadar inebiliyor. Firma ve Boğaz'da tekne düğünü hakkında ayrıntılı bilgi almak için Dugunmarketi'u ziyaret edebilir, "Fiyat Teklifi Al" formu ile ücretsiz danışmanlık hizmetimizden faydalanabilirsiniz.


Olanakları Usta şeflerin elinden çıkan lezzetli yemekleri önceden tadıyor, menüde değişiklikler yapabiliyorsunuz. Tercihinize göre Şan Tur teknelerinin içerisinde süslemeleri ve düzenlemeleri zevkinize göre oluşturuyorsunuz. Konuk sayınıza ve kişisel zevklerinize göre yaptığınız seçimlerin ardından gece başlıyor. Gecenin başlangıcında karşılama kokteyli ile konukların yerlerini alması bekleniyor ve çeşitli ikramlar masaları dolduruyor. Gelen konukların ardından masmavi güzelliklere açılan ferah ve romantik gemi turu başlıyor. Soğuk mezeler, ara sıcaklar ve salatalar… Yola çıkan tekne içerisinde personeller yemek servisine başlıyor ve lezzetli yemeklere müzisyenler eşlik ediyor.


Nasıl Gidilir? İstanbul Sarıyer mevkiinde bulunan Şan Müzik Tur, toplu taşıma ve özel araçlarla ulaşılabilen merkezi bir noktada yer alıyor. Otobüs, dolmuş, taksi gibi alternatifler ile ulaşım sağlanan adrese özel araçlarla da gidilebiliyor. Açık adres: Zekeriyaköy Mahallesi, Arıköy Erguvanlı Cad. No:7 EF, Basın Yayın Sitesi, 34450 Sarıyer / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Gazebo, Gelin - damat odası, Gelin tagı ve mekan süsleme, Kolonsuz salon, Şehir merkezinde, Açık alan, Kapalı salon, Boğazda düğün / davet, Deniz manzaralı, Boğaz manzaralı, Doğa manzaralı, Şehir manzaralı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
DeÄŸerlendirme
Ä°ÅŸletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?