Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Riona Dağ Evleri

Riona Dağ Evleri

  • 05051172593
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 6 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Riona Dağ Evleri Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Riona Dağ Evleri Hakkında Riona Dağ Evleri Türkiye’de yeşilin başkenti Rize ilinin Çamlıhemşin ilçesinde yer alıyor. İşletme kar odaklılık yerine müşteri memnuniyeti üzerine odaklanıyor. Balayı tatili fiyatları 1200 TL'den başlıyor. Müşteri isteklerini karşılamak adına, odalar da uydu yayını, mutfak, buzdolabı vb gibi hizmetler sağlanıyor. Kendinizi evinizde hissedeceğiniz bir tatil oluyor. İşletme size özel bir mutfak temin ediyor, dilerseniz barbekü de yapabiliyorsunuz. Sevdiğiniz sağlıklı lezzetlerden balayında mahrum kalmıyorsunuz. Dağ manzarasını izlerken tatilinizin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Düğünün yorgunluğunu attığınız keyifli bir balayı tatili oluyor. Riona Dağ Evleri Balayı Fiyatları İşletme ihtiyaç duyduğunuz birçok hizmeti ücretsiz bir şekilde karşılıyor. İşletmenin fiyatları 1200 TL’den başlıyor. Otel hakkında detaylı bilgi almak için ‘’Fiyat Teklifi Al’’ butonuna tıklayabilirsiniz. Düğün Marketi danışmanları ile balayınızı kolayca planlayabilirsiniz.


Riona Dağ Evleri Nerededir? Riona Dağ Evleri dağların ortasında yeşilin göbeğinde yer alıyor. Burayı ulaşım kişisel aracınızla oldukça kolaylaşıyor. Otelin açık adresi aşağıda yer alıyor. Adres: Aşağı Şimşirli Mahallesi, Canut Sokak No:11, 53780 Çamlıhemşin/Rize. Sıkça Sorulan Sorular Konaklama Tipi Oda Kahvaltı. Otelin Fiyatı Balayı tatili için 1200 TL'den başlayan fiyatlarla hizmet veriyor. Giriş Çıkış Saatleri Otelin giriş saati 14.00 , çıkış saati ise 12.00'dır. Yeme İçme Riona Bungalov'da barbekü yapılabiliyor. Kahvaltıda yöresel serpme kahvaltısı yapılabiliyor. Kahvaltı 09.00'da başlayıp , 11.30'da bitiyor. Otel Olanakları Kablosuz İnternet, Otopark. Çevre ve Konum Otelin dağ manzarası bulunuyor.


Çevresinde yemyeşil bitki örtüsü ve ağaçlar yer alıyor. Covid - 19 Tedbirleri - Otel girişlerinde misafirlere ateş ölçümü. - Otel girişleri ve belirlenen bölgelere el dezenfektanı ve kolonya yerleştirilmesi. - Konaklamanız öncesi ve sonrasında odanın tamamen dezenfekte edilmesi. - Eldiven ve maskeli servis elemanı. - Özel havalandırma sistemi. - Sosyal mesafe kurallarına uygun düzen. - Masalar arasında en az 1,5 metre olacak şekilde aralık gibi önlemler bulunuyor.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

otopark, açık alan


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?