Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Afara Bungalows Otel

Afara Bungalows Otel

  • 05316630253
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 6 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Afara Bungalows Otel Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Afara Bungalows Otel Hakkında Mükemmel bir bungalov ev tatili yaşamak istiyorsanız Afara Bungalows Otel sizleri bekliyor. Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde konumlanan tesisin balayı tatili fiyatları 1.500 TL’den başlıyor. Otel çeşitli menü seçenekleri sunuyor. Diyet büfe, vejetaryen köşesi, diyabet menü ve çocuk menüsü yer alıyor. İstek üzerine oda kahvaltısı veya odaya yemek servisi yapılabiliyor. Ayrıca otel içerisinde yer alan mutfakta kendi yemeklerinizi yapma olanağı bulunuyor. Otel içerisinde çocuk havuzu ve açık termal havuz imkanı da bulunuyor. Otelde eğlenebileceğiniz ve güzel zaman geçirebileceğiniz aktiviteler yer alıyor. Hiking, rafting, zipline, balık tutma, bisiklete binme, su parkı ve happy hour olanakları konuklara sunuluyor. Afara Bungalov Çamlıhemşin Balayı Fiyatları Balayı tatili için gelecek çiftler için fiyatlar 1.500 TL’den başlayarak hizmet veriyor. Size özel teklif ve indirimleri değerlendirmek için “Fiyat Teklifi Al” formunu doldurabilirsiniz.


Adresi Fırtına Vadisi'nde konaklama merkezi olarak bulunan otel Ayder yolu üzerinde yer alıyor. Otele ulaşmak için adres şu şekildedir; Çayırdüzü Köyü İç Yolu No:107, 53700 Çamlıhemşin, Rize. Sıkça Sorulan Sorular Konaklama Tipi Oda Kahvaltı, Sadece Oda. Otelin Fiyatları Afara Bungalov balayı fiyatları 1.500 TL’den başlıyor. Giriş - Çıkış Saatleri Otele giriş saatleri sabah 10.00 gibi başlarken çıkış da 11.00’a kadardır. Yeme - İçme Kendi yemeğinizi kendiniz yapabileceğiz alan sunan Afara Bungalov bünyesinde diyet büfe, vejetaryen köşesi, diyabet menü ve çocuk menüsü de yer alıyor. Otel Olanakları Araç Kiralama, Bebek Arabası, Bebek Bakıcısı, Bisiklet Kiralama, Çamaşırhane, Çocuk Oyun Alanı, Fotoğraf Hizmetleri, İnternet, Kablosuz İnternet, Kuru Temizleme, Market, Otopark, Resepsiyon Hizmeti, Transfer Hizmeti, Ütü Hizmeti. Havuz ve Plaj Açık termal havuzu bulunuyor. Balayı Detayları Otel çiftler için oda süsleme servisi sunuyor. Çevre ve Konum Fırtına deresinde bulunan otel Ayder yolu üzerinde konumlanıyor.


Temizlik ve Hijyen Otel profesyonel ekipler tarafından temizleniyor. Covid - 19 Tedbirleri - Otel girişlerinde misafirlere ateş ölçümü. - Otel girişleri ve belirlenen bölgelere el dezenfektanı ve kolonya yerleştirilmesi. - Konaklamanız öncesi ve sonrasında odanın tamamen dezenfekte edilmesi. - Eldiven ve maskeli servis elemanı. - Özel havalandırma sistemi. - Sosyal mesafe kurallarına uygun düzen. - Masalar arasında en az 1,5 metre olacak şekilde aralık gibi önlemler bulunuyor.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

otopark, otel, düğün salonu, organizasyon


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?