Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Kinya Bungalov & Hotel

Kinya Bungalov & Hotel

  • 05445859553
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 11 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Kinya Bungalov & Hotel Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Kinya Bungalov & Hotel Hakkında Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Kinya Bungalov & Hotel, balayı oteli arayışındaki yeni evli çiftlere birbirinden güzel olanaklar sunuyor. Fırtına Deresi kenarına kurulmuş olan bu otelde Karadeniz doğasının tadını çıkarmanız ve şehrin gürültüsünden uzaklaşmanız amaçlanıyor. Otelde balayı fiyatları günlük 700 TL’den başlıyor. Balayı çiftlerine özel olarak girişte karşılama hizmeti, gül yaprakları ile oda süsleme ve odaya meyve sepeti ikramı ayrıcalıkları sunuluyor. Bu sayede eşinizle birlikte romantik, unutulmayacak ve eşsiz bir balayı deneyimi yaşamanız sağlanıyor. Orman ve nehir manzaralı odaları ile beğeni toplayan otelde zipline, ATV safarisi ve satranç gibi birçok aktivite bulunuyor. Restoranında yöresel Karadeniz lezzetlerini doğallıkla buluşturan tesis her ihtiyacınızı profesyonel ekibi ile birlikte karşılıyor. Kinya Bungalov Çamlıhemşin Balayı Fiyatları Karadeniz doğasının keyfini çıkarmak isteyen çiftleri yıl boyunca ağırlayan otelin düğün suiti Rize’de balayı oteli arayan çiftlerin dikkatini çekiyor. Otelde balayı fiyatları günlük 700 TL'den başlıyor. Ek hizmetlerle birlikte fiyat artışı görülüyor. Otelin balayı çiftlerine özel fiyat detaylarını öğrenmek için


Dugunmarketi danışmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz. Nerededir? Trabzon Havaalanı'na 130 km. mesafede bulunan Kinya Bungalov & Hotel, Rize’ye bağlı Çamlıhemşin ilçesinde yer alıyor. Otelin açık adresi ise şu şekilde belirtiliyor; Kinya Mevkii, 53780 Çamlıhemşin / Rize. Sıkça Sorulan Sorular Konaklama Tipi Oda Kahvaltı. Otelin Fiyatları Kinya Bungalov balayı fiyatları günlük 700 TL'den başlıyor. Giriş - Çıkış Saatleri Girişler 15.00 ve sonrası, çıkışlar ise 12.00 ve öncesi yapılıyor. Yeme - İçme Yöresel lezzetlerin servis edildiği Kinya Bungalov bünyesinde kahvaltı 08.30 -11.30 arasında gerçekleşiyor. Otel Olanakları Araç Kiralama, Bisiklet Kiralama, Kablosuz İnternet, Otopark, Resepsiyon Hizmeti, Transfer Hizmeti.


Balayı Detayları Balayı çiftlerine özel giriş ve karşılama hizmeti sunuluyor. Çevre ve Konum Otel Trabzon Havaalanı'na 130 km. mesafede bulunuyor. Temizlik ve Hijyen Sağlığınızı korumak adına günlük temizleme servisi sunuluyor. Covid - 19 Tedbirleri - Otel girişlerinde misafirlere ateş ölçümü. - Otel girişleri ve belirlenen bölgelere el dezenfektanı ve kolonya yerleştirilmesi. - Konaklamanız öncesi ve sonrasında odanın tamamen dezenfekte edilmesi. - Eldiven ve maskeli servis elemanı. - Özel havalandırma sistemi. - Sosyal mesafe kurallarına uygun düzen. - Masalar arasında en az 1,5 metre olacak şekilde aralık gibi önlemler bulunuyor.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

otopark, otel, organizasyon


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?