Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Hira Bungalov

Hira Bungalov

  • 05537725353
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 7 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Hira Bungalov Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Hira Bungalov Hakkında Karadeniz bölgesinde yer alan Hira Bungalov Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde konumlanıyor. 3 bungalov evden oluşan tesis balayı çiftlerini ağırlamayı bekliyor. Tatil fiyatları ortalama 600 TL’den başlıyor. Tesis oda yemek servisi hizmeti sunuyor. Balayı çiftleri için farklı olanaklar yer alıyor. Odanın hazırlanması sonrası gül yaprakları ile süsleme yapılıyor. Bir sabah odaya kahvaltı servisi yapılmasının yanı sıra özel servis elemanı imkanı tanınıyor. Ayrıca çerez ikramı da servis ediliyor. Tesis, Çamlıhemşin merkezine 2 km., Ham köprüsüne 2,5 km., Kavak köprüsüne 3 km. uzaklıkta yer alıyor. Aktivite imkanı olarak zipline ve kayak hizmeti bulunuyor.


Hira Bungalov Çamlıhemşin Balayı Fiyatları Hira Bungalov balayı tatili fiyatları gecelik 600 TL’den başlıyor. Fiyatları alınan hizmete, tatil sezonuna ve konaklama gününe göre değişiklik gösteriyor. Dilerseniz bungalovun erken rezervasyon indirimlerini de değerlendirebilirsiniz. Size özel teklif ve indirimleri değerlendirmek için “Fiyat Teklifi Al” formunu ücretsiz doldurabilirsiniz. Adresi Rize’nin Çamlıhemşin bölgesinde konumlanan tesis Çamlıhemşin merkezine 2 km. mesafede yer alıyor. Otoparkı da bulunan tesise özel aracınızla ulaşım sağlanabiliyor. Otelin adresi şu şekildedir: Kadıköy Mahallesi, Kadıköy Sokak, No:38, 53750 Çamlıhemşin, Rize. Sıkça Sorulan Sorular Konaklama Tipi Oda Kahvaltı. Otelin Fiyatları Hira Bungalov konaklama fiyatları 600 TL’den başlıyor. Giriş - Çıkış Saatleri Bungalov’a girişler 14.00’de başlarken çıkış 12.00’e kadardır. Yeme - İçme 1919 Otel bünyesinde kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği hizmeti sunuluyor.

Otel Olanakları İnternet, Kablosuz İnternet, Otopark, Resepsiyon Hizmeti, Transfer Hizmeti, Ütü Hizmeti. Balayı Detayları Oda süslemesi ve gül yaprakları ile süsleniyor. Bir sabah odaya kahvaltı servisi, özel servis elemanı ve çerez imkanları yer alıyor. Çevre ve Konum Çamlıhemşin merkezine 2 km. uzaklıkta konumlanıyor. Rize-Artvin havaalanına 30 km. mesafede yer alıyor. Temizlik ve Hijyen Otel temizlik kurallarına özen gösteriyor. Covid - 19 Tedbirleri - Otel girişlerinde misafirlere ateş ölçümü. - Otel girişleri ve belirlenen bölgelere el dezenfektanı ve kolonya yerleştirilmesi. - Konaklamanız öncesi ve sonrasında odanın tamamen dezenfekte edilmesi. - Eldiven ve maskeli servis elemanı. - Özel havalandırma sistemi. - Sosyal mesafe kurallarına uygun düzen. - Masalar arasında en az 1,5 metre olacak şekilde aralık gibi önlemler bulunuyor.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

otopark, organizasyon, balayı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?