Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Kıyı Bungalov

Kıyı Bungalov

  • 05392283054
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 7 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Kıyı Bungalov Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Kıyı Bungalov Hakkında Orman evi niteliği taşıyan Kıyı Bungalov, Rize ilinin Çamlıhemşin bölgesinde yer alıyor. Bahçe manzarası görünümüne sahip ve terası da olan bungalovlarda balayı tatili fiyatları 1.000 TL’den başlıyor. Bungalov içerisinde kahvaltı salonu ve A la Carte restoran yer alıyor. Restoranlarda misafirlere doğal ürünler sunuluyor. Balayı tatili için gelen çiftlere özel olarak odaya meyve sepeti ikramı da yapılıyor. Kıyı Bungalov, Ayder kaplıcalarına 21 km. mesafede bulunuyor. Bungalovda rafting, zipline, günübirlik yayla turu, bisiklet kiralama gibi aktiviteler yer alıyor. Kıyı Bungalov Çamlıhemşin Balayı Fiyatları Balayı tatili için gelecek olan çiftler için fiyatlar 1.000 TL’den başlıyor. Size özel teklif ve indirimleri öğrenmek için ücretsiz bir şekilde “Fiyat Teklifi Al“ formunu doldurabilir, Dugunmarketi danışmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz.


Adresi Bungalov Mikron köprüsüne 6 km., Pokut yaylasına 15 km. ve Gito yaylasına 27 km. uzaklıkta konumlanıyor. Özel aracınızla gitmeniz durumunda açık adres şu şekildedir: Yolkıyı Köyü, Dere Mevkii, No:12, 53780 Çamlıhemşin, Rize. Sıkça Sorulan Sorular Konaklama Tipi Sadece Oda. Otelin Fiyatları Kıyı Bungalov balayı fiyatları 1.000 TL’den başlıyor. Giriş - Çıkış Saatleri Kıyı Bungolav için girişler 14.00’da başlıyor. Çıkışlar ise 12.00 olarak belirlenmiştir. Yeme - İçme Kahvaltı salonu ve A la Carte restoranı yer alıyor. Otel Olanakları Araç Kiralama, Bisiklet Kiralama, Çocuk Oyun Alanı, İnternet, Kablosuz İnternet, Kitap & Dergi Köşesi, Kuru Temizleme, Otopark, Resepsiyon Hizmeti, Transfer Hizmeti, Ütü Hizmeti. Balayı Detayları Odaya meyve sepeti ikramı sunuluyor.


Çevre ve Konum Doğa ile huzurlu bir tatil geçirebileceğiniz konumda bulunan otel Mikron köprüsüne 6 km., Pokut yaylasına 15 km., Gito Yaylasına 27 km. mesafede bulunuyor. Temizlik ve Hijyen Tesis profesyonel ekip ile düzenli olarak temizleniyor. Covid - 19 Tedbirleri - Otel girişlerinde misafirlere ateş ölçümü. - Otel girişleri ve belirlenen bölgelere el dezenfektanı ve kolonya yerleştirilmesi. - Konaklamanız öncesi ve sonrasında odanın tamamen dezenfekte edilmesi. - Eldiven ve maskeli servis elemanı. - Özel havalandırma sistemi. - Sosyal mesafe kurallarına uygun düzen. - Masalar arasında en az 1,5 metre olacak şekilde aralık gibi önlemler bulunuyor.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

otopark, organizasyon, balayı


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?