Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Ayder Dağ Evi Chalet

Ayder Dağ Evi Chalet

  • 05303771353
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 6 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Ayder Dağ Evi Chalet Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Ayder Dağ Evi Chalet Hakkında Rize’nin Ayder Yaylası’nda yer alan Ayder Dağ Evi Chalet Karadeniz’in eşsiz doğal güzellikleri ve orman manzarasıyla huzurlu bir tatil arayışında olan balayı çiftlerinin gözdesi olarak öne çıkıyor. Geniş ve şık şekilde dekore edilmiş 36 metrekarelik bungalov evleriyle birçok imkan sağlayan Ayder Dağ Evi ile hayal ettiğiniz balayına ulaşabilirsiniz. Fiyatları ise ortalama 1.500 TL'den başlıyor. Ayder Dağ Evi otel bünyesinde balayı çiftleri için hazırlanan düğün suitinde kalarak balayınızı unutulmaz kılabilirsiniz. Sağlık havuzundan yararlanabilir, canlı müzik etkinliklerine katılabilirsiniz. Huzurla geçireceğiniz balayınıza farklı heyecanlar katmak isterseniz Ayder Yaylası’nda atv ile safari yapabilir, rafting ve zipline etkinliklerine katılabilirsiniz. Ayder Dağ Evi Chalet Çamlıhemşin Balayı Fiyatları Ayder Dağ Evi Chalet Oteli’nde Ayder Yaylası’nda yemyeşil mazarasında bol oksijenli huzurlu bir tatil geçirmek isteyen balayı çiftlerinin yoğun ilgisini çekiyor. Ayder Dağ Evi Otel’de kahvaltı hizmeti dahil günlük 1.500 TL'den başlayan fiyatlarla konaklayabilirsiniz. Otelin balayı özel fiyatlarını öğrenmek için ise ücretsiz teklif al formunu doldurabilirsiniz.


Nerededir? Ayder Yaylası Chalet’in açık adresi, Ayder Yaylası Yolu, 53750 Yukarışimşirli Çamlıhemşin Rize’dir. Chalet Trabzon Havaalanı'na 150 km., Rize Şehir Merkezi'ne 85 km., Çamlıhemşin Merkezi'ne 20 km., Ayder Yaylası'na 1 km., Huser Yaylası ( Bulut Denizi ) 11 km., Avusor Yaylası 9 km., Zil Kalesi'ne 50 km. uzaklıkta bulunur. Dilerseniz otele havaalanından transfer servislerine ek ücret ödeyerek ulaşabilirsiniz. Sıkça Sorulan Sorular Konaklama Tipi Oda Kahvaltı, Yarım Pansiyon. Otelin Fiyatları Ayder Dağ Evi balayı fiyatları 1.500'TL'den başlıyor. Giriş - Çıkış Saatleri Giriş saati: 14.00 - Çıkış saati:12.00. Otel Olanakları Açık Otopark, İnternet, Kablosuz İnternet, Otopark, Resepsiyon Hizmeti. Spa ve Sağlık Olanakları Sağlık havuzu bulunuyor. Balayı Detayları Otel çiftler için oda süsleme servisi sunuyor.


Ayrıca düğün suiti bulunuyor. Çevre ve Konum Trabzon Havaalanı'na 150 km., Rize Şehir Merkezi'ne 85 km., Çamlıhemşin Merkezi'ne 20 km., Ayder Yaylası'na 1 km., Huser Yaylası ( Bulut Denizi ) 11 km., Avusor Yaylası 9 km., Zil Kalesi'ne 50 km. uzaklıkta bulunur. Temizlik ve Hijyen Otelde günlük kat ve oda temizlik servisi bulunuyor. Covid - 19 Tedbirleri - Otel girişlerinde misafirlere ateş ölçümü. - Otel girişleri ve belirlenen bölgelere el dezenfektanı ve kolonya yerleştirilmesi. - Konaklamanız öncesi ve sonrasında odanın tamamen dezenfekte edilmesi. - Eldiven ve maskeli servis elemanı. - Özel havalandırma sistemi. - Sosyal mesafe kurallarına uygun düzen. - Masalar arasında en az 1,5 metre olacak şekilde aralık gibi önlemler bulunuyor.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

otopark, organizasyon, balayı, düğün


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Diğer Bilgiler

Servis Bitiş Saati

Müzik Bitiş Saati


Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?