Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Robinson Club Çamyuva

Robinson Club Çamyuva

  • 02428246384
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 13 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Robinson Club Çamyuva Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kişi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Robinson Club Çamyuva Hakkında Antalya ilinin Kemer İlçesinde bulunan Robinson Club Çamyuva sizleri bekliyor. Sunduğu imkanlarla otel unutulmaz bir balayı tatili için sizi çağırıyor. Balayı tatili fiyatları 2.588 TL’den başlıyor. Tesis birçok imkanı sizlere sunuyor. Yoga ve pilates ile güne başlayabiliyor. Bisiklet kiralama imkanı bulunuyor. Basketbol, plaj voleybolu, masa tenisi ve tenis oynayabiliyor. Ayrıca dalış kursuna katılabiliyor. Animasyonlar ise eğlenceli vakit geçirmenize yardımcı oluyor. Spa merkezi, sauna, masaj gibi seçenekleri ile rahatlamanızı sağlıyor. Ana restoran, sahil restoran, özel menülü restoran ve 4 adet barı ile misafirlerinin beğenisine sunuyor. Denize sıfır olan çakıllı plajı ve açık havuzunu bulunan tesis minder, şezlong, plaj havlusu imkanı sunuyor. Antalya havaalanına 65 km, Kemer merkezine 10 km uzaklıkta bulunan tesis, konumuyla birçok yeri ziyaret etme imkanını da beraberinde getiriyor.



Faselis Antik Kenti , Phaselis Müzesi ve Kuğulu Parkı ziyaret edilebiliyor. Robinson Club Çamyuva Balayı Fiyatları Balayı tatiliniz için Robinson Club Çamyuva sunduğu hizmetlerle 2.558 TL’den başlıyor. Fiyat bilgisi mevsimden mevsime veya tesis tarafından sunulanlara göre değişebiliyor. Tesis tarafından sunulan imkanlar ve fiyat hakkında bilgi almak isterseniz Dugunmarketi danışmanlarıyla iletişime geçebilir, ''Fiyat Teklifi Al'' formunu ücretsiz bir şekilde doldurabilirsiniz. Robinson Club Çamyuva Adresi Balayı tatili için Robinson Club Çamyuva’yı tercih etmeye karar verdiyseniz özel aracınız ile seyahat edebilirsiniz. Özel aracı ile otele gitmek isteyenler için aşağıda yer alan adres bilgisi yardımcı olabilir No:2, Çamyuva Mahallesi, Turizm Bulvarı, 07980 Kemer / Antalya. Sıkça Sorulan Sorular Konaklama Tipi: Her Şey Dahil. Otelin Fiyatları: Otelde fiyatlar 2.588 TL'den başlıyor. Giriş - Çıkış: Giriş saati 15:00 çıkış saati 11:00'dir. Yeme - İçme: Kahvaltı (7:00 - 11:00 saatleri arasında), geç kahvaltı(11:00 - 12:00 saatleri arasında) öğle yemeği (12:30 - 14:00 saatleri arasında), Bistro (14:00 - 17:00 saatleri arasında), akşam yemeği (19:30 - 21:30 saatleri arasında), makarna barı (18.00 - 19.00 saatleri / 22.00 - 00.30 saatleri arasında) hizmet veriyor. Belli günlerde yerel restoranlar da Robinson Club Çamyuva mutfağında hizmete açık.


Spor: Açık Havuz, Animasyon, Fitness Merkezi, Masa Tenisi, Plaj Voleybolu, Sauna, Tenis Sahası. Otel Olanakları: Araç Kiralama, Bar, Berber & Kuaför, Bisiklet Kiralama, Çamaşırhane, Fotoğraf Hizmetleri, Kablosuz İnternet, Market, Otopark, Resepsiyon Hizmeti, Sağlık Görevlisi, Telefon. Spa - Wellness: Buhar Odası, Kese & Köpük, Masaj, Sauna, Spa Merkezi, Türk Hamamı. Plaj: Açık Havuz, İskele, Plaj Havlusu, Şemsiye, Şezlong. Spa ve Sağlık Olanakları: Spa merkezi, masaj, buhar banyosu, Türk hamamı, sauna bulunuyor. Havuz ve Plaj: Açık havuz, çakıllı plaj, minder, şezlong, şemsiye, plaj havlusu bulunuyor Çevre ve Konum: Denize sıfır, havaalanına 65 km, Kemer merkeze 10 km, Olympos 20 km. Phaselis Antik Kentine 3 km uzaklıkta yer alıyor. O


telin Ücretli Olanakları: Çamaşırhane, Masaj, Spa Merkezi, Su Sporları, Telefon ve Faks Hizmeti. Temizlik ve Hijyen: Robinson Club Çamyuva yetkilileri tarafından temizlik ve hijyene özen gösteriliyor. Corona Virüse Karşı Alınan Önlemler: - Otel girişlerinde misafirlere ateş ölçümü. - Otel girişleri ve belirlenen bölgelere el dezenfektanı ve kolonya yerleştirilmesi. - Konaklamanız öncesi ve sonrasında odanın tamamen dezenfekte edilmesi. - Eldiven ve maskeli servis elemanı. - Özel havalandırma sistemi. - Sosyal mesafe kurallarına uygun düzen. - Masalar arasında en az 1,5 metre olacak şekilde aralık gibi önlemler bulunuyor.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

otel, düğün, organizasyon, otopark


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?