Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Salon Büklü

Salon Büklü

  • 02163895181
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 2 kez ziyaret edilmiştir.

Salon Büklü Resimler

  • Sezon AralığıSezon AralığıYaz Sezonu
  • Kapasite SayısıKapasite 450 kiÅŸi
  • OtoparkOtopark VAR
  • Alkol ServisiAlkol ServisiVAR

Açıklama

Salon Büklü Hakkında Salon Büklü, İstanbul Kartal lokasyonunda kapılarını açıyor. Davet alanları arasında deneyimi ile bilinen mekanın fiyatları kişi başı 30 TL’den başlıyor. Etkinliğinizi burada düzenlemeyi planlıyorsanız Dugunmarketi üzerinden mekanla iletişim kurabilirsiniz. Mekan Özellikleri ve Kapasitesi Kapalı davet alanı ile hizmet veren mekana toplamda 650 misafir çağırılabiliyor. Büklü Davet mekanının misafir kapasitesi organizasyonun yemekli mi yoksa kokteyl konseptli mi olacağına göre değişebiliyor. Oturma düzeninde ise yuvarlak masalar kullanılıyor. Masaların giydirilmesi ve şamdan, supla vb. ile süslenmesi de mekanın organizasyon ekibi tarafından gerçekleştiriliyor. Kapalı salonda altın renk kullanımı göze çarptığından yine altın detaylı süslemeler oldukça hoş duruyor. Salon yüksek tavanlı olmakla beraber şık bir görünüme sahip. Salon Büklü’nün avantajlarından birisi de engelli girişine müsait olması.


Mekanın bu özelliği sayesinde tüm davetlilerin organizasyona rahatça katılabilecek. Olanakları Salon Büklü, her türlü etkinlik ve kutlama için aynı özenle hazırlanıyor ve hizmetlerini sunuyor. Mekanın verdiği hizmetler arasında salonun süslenmesi, masa / sandalyelerin giydirilmesi ve sahne sistemleri sayılabilir. Fotoğraf ve video çekimini de bünyesinde bulunduran Büklü Düğün davet alanları arasında bu özelliği ile artı puan kazanıyor. Yemekli davet organizasyonları için mekanın kendi catering personelleri özel menüler hazırlıyor. Organizasyondan önce menüyü deneme ve gerekirse üstünde değişiklik yapma imkanınız da bulunuyor.



Ayrıca çocuk, diyabet, vegan veya vejetaryen gibi menü alternatifleri hazırlanmasını da isteyebilirsiniz. Salonda davetler dışında nişan, kına, düğün, sünnet düğünü, baby shower, doğum günü ve mezuniyet gibi özel kutlamalar da düzenlenebiliyor. Sunulan tüm imkanları dugunmarketi.com.com ücretsiz danışma hattını arayarak öğrenebilirsiniz. Salon Büklü Davet Fiyatları Mekanın davet organizasyonu fiyatı yemekli etkinlikler için kişi başı 50 TL’den başlıyor. İstediğiniz özelliklere göre kişi başı fiyatlar 80 TL olarak da güncellenebiliyor.


Yemeksiz davetler içinse paket fiyatları 4.000 - 8.000 arasında değişiyor. ‘’Fiyat Teklifi Al’’ formunu doldurarak kampanyalı fiyatları öğrenebilir ve size özel indirimlerden faydalanabilirsiniz. Adres Bilgisi ve Ulaşım İstanbul davet alanları kategorisinde hizmet veren Büklü Davet Kartal ilçesinde bulunuyor. Buraya 133N, 16A, 16, 16D ve 17 otobüs hatları ile gelebilirsiniz. Ayrıca Marmaray ve M4 metrosu da diğer seçeneklerden. Mekanın açık adresi aşağıda görülebilir: Üsküdar Caddesi, Büklü Sokak, No:2 Atalar / Kartal / İstanbul.

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (H.İçi)

TL

Minimum Yemekli Fiyat (H.Sonu)

TL


Minimum Kokteyl Fiyatı (H.İçi)

TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (H.Sonu)

TL


Davet Alanları

Mekan Özellikleri

Hediyelikler, Nikah ÅŸekeri


Mekan Manzara

Mekan Kapasite

Yemekli Kapasite

Yemekli Kapasite Bulunmuyor!

Konaklama Kapasite

Konaklama Bulunmuyor!


Açık Hava Kapasite

Açık Hava Kapasite Bulunmuyor!

Kokteyl Kapasite

Kokteyl Kapasite Bulunmuyor!


Kapalı Alan Kapasite

Kapalı Alan Bulunmuyor!

Otopark Araç Kapasite

Otopark Bulunmuyor!

DiÄŸer Bilgiler

Servis BitiÅŸ Saati

Müzik Bitiş Saati


Diğer Hizmet Türleri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
DeÄŸerlendirme
Ä°ÅŸletme Kalite
0.0
Çevre & Ambiyans
0.0
Servis & Hizmet
0.0
Fiyat Ortalaması
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?