Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Şirin Park Otel

Şirin Park Otel

  • 03223630707
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 7 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Şirin Park Otel Resimler

Açıklama

Şirin Park Otel Hakkında Adana ilinin Seyhan ilçesinde, şehir merkezinde oldukça kolay olan ulaşımıyla dikkat çeken Şirin Park Otel, düğün organizasyonu için otel düşünen misafirlerini bekliyor. Yüksek tavanlı lüks tasarlanmış davet salonunda organizasyon yapmak isteyen misafirler yazımızın devamından konuya ilişkin detaylara erişebiliyor. Otelde düğün fiyatları kişi başı ortalama 50 TL'den başlıyor. Fiyatlar alınan hizmetler, seçilen menüler ve davet türüne göre değişebiliyor.

Özellikleri 400 kişilik kapalı alan kapasitesine sahip olan otelde 250 kişilik konaklama imkanı yer alıyor. Yuvarlak masalarla düzenlenen salonda beyaz renkler tercih ediliyor. Geniş piste sahip salonda az sayıda kolon bulunuyor. Sadece düğün değil, doğum günü, nişan, mezuniyet ve kına organizasyonlarına da ev sahipliği yapıyor. Yemekli organizasyon tercihi olan çiftler için diyabet için özel, vegan, vejetaryen, kosher ve çocuklara özel menüler bulunuyor. Mekanda yemek servisi 24.00’te sonlanıyor. Olanakları Yemek servisi sunan Şirin Park Otel bünyesinde yemekli organizasyon yapmak istiyorsanız önden menü tadımı yapabilirsiniz. Ayrıca menüde değişiklik hakkınız mevcut bulunuyor.


İsterseniz etkinliğiniz için organizasyon firmasıyla anlaşabilirsiniz. Otelde vereceğiniz davet için ışık, ses ve sahneye dair her türlü olanak bulunuyor. 100 araçlık otopark alanı da bulunan otelde vale hizmeti de sunuluyor. Şirin Park Otel Adana Düğün Fiyatları Şirin Park Otel’de düğünler yemekli ve kokteylli şekilde düzenleniyor. Eğer kokteyl bir düğün istiyorsanız ödemeniz gereken hafta içi fiyatı 50 TL olarak belirtiliyor. Eğer kokteyliniz hafta sonu ise fiyatlar 50 - 100 TL bandında bulunuyor.

Yemekli düğün organize etmek isteyen evlenecek çiftler için hafta içi ve hafta sonu fiyatları 50 ve 100 TL arasında konumlanıyor. Fiyatlara dair daha kapsamlı bilgi edinmek isteyen çiftler ‘’Fiyat Teklifi Al’’ kısmından fayda sağlayabiliyor. Nerededir? Adana ilinin Seyhan ilçesinde İsmet İnönü Parkı’na 150 metre mesafede bulunan düğün otelinin Seyhan Nehri’ne uzaklığı 750 metre olarak bildiriliyor. Havalimanına uzaklığı 3,5 km. olan olan düğün mekanının merkezi noktada konumlanıyor olması toplu taşıma ile ulaşımı kolaylaştırıyor.

Açık adresi merak edenler için şu şekilde; Kayalıbağ, Turhan Cemal Beriker Blv. No:17, 01120 Seyhan / Adana.

Genel Özellikler

Firma Özellikleri

Kapalı salon, Şehir manzaralı, Kahvaltı, Park yeri, Engellilere uygun, Klimalı, Ücretsiz kablosuz bağlantı, Jakuzi

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Personel
0.0
İletişim
0.0
Fiyat Politikası
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?