Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Kao Otel

Kao Otel

  • 02624521071
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 6 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Kao Otel Resimler

Açıklama

Kao Otel Hakkında Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde bulunan Kao Otel, özellikle yaz aylarında otelde düğün gerçekleştirmeyi planlayan çiftlerin ilgisini görüyor. Sizleri açık alanda deniz manzarasıyla baş başa olacağınız bir düğün ile buluşturuyor. Birçok organizasyonda deneyimli olan otel ekibi düğününüz için hayallerinizi gerçekleştirmeyi bekliyor. İçeriğini sizlerin seçeceği yemek ve kokteyl menüleri beğeninize sunuluyor. Mekanın otelde düğün fiyatları kişi başı 50 TL’den başlıyor. Mekanın Özellikleri Heyecanla gün saydığınız düğününüz için maksimum 500 kişilik kapasite ve 50 kişilik otopark kapasitesi sağlıyor. Mekanın açık davet alanı ferah atmosferi ve sunduğu deniz manzarasıyla öne çıkıyor.


Otel düğünü gerçekleştirmenin avantajlarından biri de, mekanın davetliler için sunduğu konaklama avantajı. Otel, özenle hazırlanmış yemekler ve masa düzeniyle düğünlere ev sahipliği yapıyor. Düğün hazırlıklarınız, sizlerin hayallerini bire bir gerçekleştirmeye dayalı ilerliyor. Bir yanınızda eşsiz Marmara denizi bir yanınızda havuz başında gerçekleşecek olan düğününüz için en az sizler kadar heyecanlı bir ekip sizleri bekliyor. Kao Otel Düğünü Fiyatları Düğününüzü çok daha keyifli hale getirecek kokteyl ve yemek temalı paketler kişi başı 50 TL’den başlıyor. Planladığınız otel düğününüzün ayrıntıları hakkında bilgi almak ve taleplerinizi iletmek için “Dugunmarketi” danışmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz. Organizasyonun gerçekleşeceği Kao Otel’in size özel fiyatları hakkında bilgi almak için “Fiyat Teklifi Al” butonuna tıklayabilirsiniz. Sunulan Hizmetler Otel Kao, davetli sayınıza ve zevkinize göre masa ve sandalye düzeni dekore ederek, ferah ve keyifli bir organizasyon gerçekleştiriyor.


İsteklerinizi anlattığınız deneyimli ekip ve anlaştığınız organizasyon firması, hayalini kurduğunuz otel düğününü en ince detayına kadar düşünerek, sizler için gerçekleştiriyor .Talepte bulunduğunuz menünün bir örneği ve ihtiyaç duymanız halinde değişiklik yapma alternatifi de sizlere sunularak, her şeyin içinize sinmesi sağlanıyor. İsteklerinize uygun olarak catering firması, fotoğraf çekimi ve otelde konaklama sağlama gibi yaralanabileceğiniz birçok alternatif bulunuyor. Böylece, sevdiklerinizin ve ailelerinizin mutluluğunuza şahitlik edeceği Kao Otel’de düğününüz için bütün ihtiyaçlarınız karşılanmış oluyor. Nasıl Gidilir? Mekan, Kocaeli ilinin Karamürsel ilçesinde yer alıyor. Kocaeli şehir merkezinden hareket eden 700 numaralı hat ile ulaşım sağlanıyor. Otobüs kullanmayı tercih etmeyen davetlileriniz ise taksi veya özel araçlarıyla ulaşabilirler. Kao Otel açık adresi ise şu şekilde; Karamürsel Yalova Yolu 3.Km Karamürsel/Kocaeli.

Genel Özellikler

Firma Özellikleri

Çim zemin, Sahil kenarı, Konaklama, Havuz başı alanı, Deniz manzaralı

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Personel
0.0
İletişim
0.0
Fiyat Politikası
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?