Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Windsor Hotel & Convention Center

Windsor Hotel & Convention Center

  • 02126744400
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 10 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Windsor Hotel & Convention Center Resimler

Açıklama

Windsor Hotel & Convention Center Hakkında Windsor Hotel & Convention Center, İstanbul Bayrampaşa konumunda bulunuyor. Otelde düğün organizasyonları için yemekli, yemeksiz ve kokteyl menü seçenekleri ile konuklarınızı ağırlıyor. Farklı davet alanı seçenekleri ve uygun fiyat yelpazesi ile çiftlerin sıklıkla tercih ettiği bu mekan en iyiler arasına girmeyi başarıyor. Otelde düğün fiyatları kişi başı 150 TL’ den başlıyor.


Mekan Özelikleri ve Kapasitesi Windsor Hotel & Convention Center kapalı, açık ve havuz başı davet alanı seçenekleri sunuyor. Konuk sayınıza uygun alanı tercih ederek oturma düzeni ve süsleme detaylarını belirleyebiliyorsunuz. Otelde düğün organizasyonlarında her mevsim tercih edebileceğiniz kapalı davet alanı 250 – 750 kişilik konuk kapasitesi sunuyor. Size alternatif olabilecek açık davet alanı 1000, havuz başı ise 750 kişiye kadar konuk ağırlayabiliyor. Şehir merkezindeki mekana ulaşım için birçok alternatif bulunuyor ve özel aracıyla gelenler için otopark hizmeti sunuluyor.


Asansör ve engelliye uygun girişi olan mekan konuklarınızın konforunu düşünüyor. Deniz ve şehir manzarasını davet boyunca izleyebileceğiniz konumu, mekanın dekorasyonu tüm konuklarınızı hayran bırakıyor. Şık supla ve şamdan seçimleri, aydınlatması ve ek süslemelerle tamamlanan mekan göz alıcı bulunuyor. Sunulan Hizmetler Windsor Hotel otelde düğün dışında kına gecesi, konferans, toplantı, nişan ve söz gibi özel organizasyonlarınız için de kapılarını aralıyor. Mekanın barkovizyon gösterisi, animatör hizmeti sizin salona giriş yapacağınız ana kadar konuklarınıza keyifli anlar yaşatıyor. Bando temini, dj ve müzik grubu tercihinize göre sahne alıyor. Geceye eğlenceli düğün şarkıları ile damga vuruyor. 23.59’a kadar süren müzik ziyafeti after party ile son bulunuyor. Konuklarınıza ikram edeceğiniz menü için tadım ve değişiklik seçenekleriniz bulunuyor. Alkollü ve alkolsüz menü seçenekleri damak tadınıza göre şekil alıyor.


Catering ve mekan dışı organizasyon ile çalışma imkanınız da bulunuyor. Kişiye özel konsept tasarlanan mekanda ek olarak nikah şekerleri, hediyelikler, anı defteri de bulunuyor. Otelde düğün hayal ediyorsanız en özel gününüzü unutulmaz kılacak tecrübeli bir ekip sizi bekliyor. Windsor Hotel & Convention Center Otelde Düğün Fiyatları Konaklama imkanı davet sahibinin tercihine bırakılarak yemekli, kokteyl ve yemeksiz menü seçenekleri sunuluyor. Menü seçimine göre değişen fiyatlar talep ettiğiniz ek hizmetler şekil alıyor. Otelde yemekli düğün fiyatı kişi başı 150 – 335 TL, kokteyl ve yemeksiz menüler ise 150 - 250 TL arasında oluyor.


Size özel fiyatlardan faydalanmak için Dugunmarketi temsilcilerinden ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Nerededir? Nasıl Gidilir? Bayrampaşa konumundaki Windsor Hotel & Convention Center düğün oteline metro ve otobüs hatlarıyla ulaşım sağlayabilirsiniz. M1A, M1B metro hatları ile 32M,32T, 33, 33M, 36ES numaralı otobüsleri kullanabilirsiniz. Açık adres; Yenidoğan Mah. Erciyes Sok. No: 7 Bayrampaşa / İstanbul.

Genel Özellikler

Firma Özellikleri

Hediyelikler, Nikah şekeri

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Personel
0.0
İletişim
0.0
Fiyat Politikası
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?