Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Sinan Bey Teknesi

Sinan Bey Teknesi

  • 05306868677
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 15 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Sinan Bey Teknesi Resimler

Açıklama

Sinan Bey Teknesi Hakkında Boğaz manzarası eşliğinde, mavinin her tonunu seyrederek tekne düğünü yapmak istemez misiniz? Sinan Bey Teknesi, sektöre adım attığı ilk günden bu yana çiftlere tüm özel gün ve davetlerde profesyonelce hizmet veriyor. Dizaynı ve şıklığıyla göz kamaştıran teknede düğün hizmeti almak isteyen çiftlerle İstanbul Üsküdar ilçesinde buluşan Sinan Bey Teknesi uygun paket seçenekleri ve fiyatları ile de sık tercih edilen mekanlar arasında yer alıyor. Teknenin Özellikleri ve Kapasitesi İstediğiniz manzara eşliğinde düğün yapabileceğiniz, hizmetinden ve kalitesinden ödün vermeyen Sinan Bey Yatçılık ve Turizm; Boğaz, ada, deniz ve körfez manzaralarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca şehir, orman, bahçe ve doğa manzaralarına ek olarak tarihi mekan manzarasıyla, rüya gibi bir düğün gerçekleştirmenize zemin hazırlıyor. Açık ve kapalı alanı bulunmakla birlikte teknenin ferahlığı ve güzelliği de gözünüzü kamaştırıyor. Açık ve kapalı alanın kapasitesi 100-200 kişi aralığında değişen teknenin kapalı alanı kolonsuz ve yüksek tavanlı bir tasarıma sahip. Açık alanınında ise çim zemini ve terasının olması sizi, manzaranın eşliğinde teknede düğününüzün keyfini çıkartmaya davet ediyor.


Sunduğu Olanaklar Sevdiğiniz insanla birlikteliğinize bir adım daha attığınız günde, istediğiniz rotaya göre ilerleyen Sinan Bey Teknesi, uzman ekibiyle düğün gününüzü sorunsuz şekilde yönetiyor. 200 kişiye kadar yemekli ve kokteylli davet verebileceğiniz teknede, servis saati 03.00 ve sonrasına kadar sürüyor. Davetlerinizde özel menü seçenekleriyle harikulade servisler yapılıyor. İsteğiniz halinde dışarıdan catering firması, fotoğrafçı ve organizasyon firması getirebiliyor ya da teknenin sunduğu hizmetlerden faydalanabiliyorsunuz. Teknede düğün organizasyonu bittikten sonra da after party alanında eğlencenize kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Sinan Bey Teknesi Üsküdar Düğün Fiyatları Teknede düğün fiyatları üzerinde belirleyici olan çeşitli noktalar bulunuyor. Bunlar düğün günü, menü seçeneği, paket içeriği ve kişi sayısı olarak sıralanıyor. Ortalama olarak, yemekli bir teknede düğün için 100-150 TL arasında başlangıç yapılırken, kokteylli davetler 50-80 TL arasında değişiyor.


Daha detaylı bilgi almak ve güncel fiyatları öğrenmek için Dugunmarketi ücretsiz danışma hattını arayabilir ya da “Ücretsiz Teklif Al” formunu doldurabilirsiniz. Nasıl Gidilir? Üsküdar Kandilli’de bulunan Sinan Bey Teknesi, bakmaya ve havasını içinize çekmeye doyamayacağınız bir konumda bulunuyor. Ulaşım olarak otobüs, minibüs ve kişisel aracınızı kullanabilirsiniz. 14R, 15TY numaralı otobüslerle Rasathane / Üsküdar Yönü, Rasathane Ortaokulu / Son Durak Yönü duraklarında, C-115 numaralı minibüsle Rasathane İlköğretim durağında inerek yürüme mesafesiyle ulaşım sağlayabilirsiniz. Adres: Boğaziçi Kandilli Evleri Rasathane Caddesi Küçüksu Mah. K Blok Daire:11 Kandilli / Üsküdar / İstanbul.

Genel Özellikler

Firma Özellikleri

Sahil kenarı, Gelin tagı ve mekan süsleme, Kolonsuz salon, Şehir dışında, Teras, Yüksek tavan, Açık alan, Kapalı salon, Boğazda düğün / davet, Tarihi mekan, Deniz manzaralı, Boğaz manzaralı, Doğa manzaralı, Şehir manzaralı

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Personel
0.0
İletişim
0.0
Fiyat Politikası
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?