Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Seyr-ü Sefa Teknesi

Seyr-ü Sefa Teknesi

  • 05054746178
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 8 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Seyr-ü Sefa Teknesi Resimler

Açıklama

Seyr-ü Sefa Teknesi Hakkında İstanbul Fatih ilçesinde hizmet veren Seyr-ü Sefa Teknesi düğün, nişan, kına, sünnet düğünü gibi organizasyonlar için oldukça güzel bir seçenek. Bunların yanı sıra doğum günü, mezuniyet, kutlama, davet gibi tüm özel gün etkinlikleri için de hizmet veriyor. Denizin üstünde, muhteşem İstanbul manzarası eşliğinde rüya gibi organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Teknede düğün fiyatları kişi başı 50 TL'den başlıyor. Sunduğu Hizmetler 350 kişilik hizmet kapasitesine sahip Seyrü Sefa teknesi, görkemli dekorasyonu ve zengin menü seçenekleri ile göz dolduruyor. Alkolsüz hizmet veren tekne, düğün ve özel gün organizasyonlarınız için dilerseniz tüm hizmetleri kendisi sağlıyor. Aynı zamanda dışarıdan organizasyon şirketi, catering firması veya fotoğrafçı kabul ediyor. İstanbul Avrupa Yakası’nın en kalabalık sahillerinden biri olan Eminönü’nde hizmet veren firma, kalkış ve varış durağı olarak Eminönü İskelesi’ni kullanıyor.


Dilerseniz farklı kalkış ve varış iskelelerini de tercih edebileceğiniz tekne, hem kapalı hem de açık alanda hizmet veriyor. Ek Hizmetler İstanbul Boğazı'nın manzarası eşliğinde gerçekleştirebileceğiniz özel gün organizasyonlarınızda fark yaratan Seyr-ü Sefa Teknesi, konforu ve ihtişamı ile görenleri adeta büyülüyor. Düğün, nişan, kına gecesi, sünnet düğünü, doğum günü, mezuniyet gibi çeşitli organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor. 200 kişilik kapalı alanı, toplamda 300 kişilik kapasitesi ile hizmet veriyor. Pastalı ve çerezli ikram paketlerinin yanı sıra zengin içerikli menüleri ile de dikkat çekiyor. Seyr-ü Sefa Teknesi Fatih Düğün Fiyatları Farklı seçenekler ile her bütçeye uygun paketleri ile teknede düğün hayali kuranların istekleri gerçek oluyor. Gerek salon süslemeleri gerek zengin mutfağı ile ihtiyaç duyulabilecek her detayı hizmet paketinin içinde sunması ile tercih edilirliğini artırıyor. Yemekli teknede düğün fiyatları kişi başı 50 TL'den başlıyor. Kokteylli düğün ve davet fiyatları ise 50 TL'den başlıyor, 80 TL'ye kadar artış gösterebiliyor.


Dugunmarketi üzerinden dolduracağınız ücretsiz form sayesinde kendi organizasyon türünüze özel teklif alabilirsiniz. Adres Bilgisi İstanbul Fatih ilçesinde hizmet veren, Eminönü İskelesi'nden denize açılan Seyr-ü Sefa Teknesi, her açıdan avantajlı bir seçenek olmasıyla biliniyor. Tekne düğünü için sıkça tercih edilen firmaya ulaşım da oldukça kolay bir şekilde gerçekleşiyor. Özel araç ile gidecek olanlar için otopark hizmeti de bulunuyor. Adres: Eminönü, Sarıdemir Mh. Ragıp Gümüşpala Cd., (Ahi Çelebi Camii Arkası), 34134 Fatih / İstanbul.

Genel Özellikler

Firma Özellikleri

Gelin yolu, Masa şamdan seçenekleri, Açık alan, Kapalı salon, Deniz manzaralı, Boğaz manzaralı, Doğa manzaralı, Şehir manzaralı

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Personel
0.0
İletişim
0.0
Fiyat Politikası
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?