Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Pınar Wooden Houses

Pınar Wooden Houses

  • 05309415071
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 9 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Pınar Wooden Houses Resimler

Açıklama

Pınar Wooden Houses Hakkında Kalabalıktan uzak ve sakin bir balayı geçirmek isteyen yeni evli çiftler Pınar Wooden Houses tercihinde bulunuyor. Rize’ye bağlı Çamlıhemşin ilçesinde bulunan otel balayı deneyimini en özel şekilde yaşamanız için her detayı incelikle düşünüyor. Bungalov tesiste balayı fiyatları günlük 449 TL’den başlıyor. Rize balayı otelleri arasında uygun fiyatı ve manzaralı bungalov tipi konaklama seçeneği ile beğeni toplayan otel, kusursuz bir balayı tatili için birçok ayrıcalık sunuyor. Bu ayrıcalıkların başında oda süslemesi yer alıyor. Dere manzaralı odanızı süsleyerek daha da romantik ve samimi bir atmosfer yaratan otel, aynı zamanda odanıza meyve sepeti ikram ederek tatilinizi güzelleştiriyor.


Otelin sunduğu kaplıca hizmetinden yararlanarak dinlenebilir, geceleri düzenlenen yöresel balon gösterileriyle büyüleyici Karadeniz doğasının tadını çıkarabilirsiniz. Rafting ve zipline gibi aktivitelere katılarak eşinizle birlikte eğlenebilirsiniz. Pınar Wooden Houses Balayı Fiyatları Ahşap odalarıyla samimi bir hava yaratan Pınar Wooden Houses uygun fiyatlı seçenekleriyle dikkat çekiyor. Restoran, teras, kaplıca gibi olanaklarıyla misafirlerini mutlu bir şekilde uğurlayan balayı otelinde fiyatlar günlük 449 TL’den başlıyor. Ekstra hizmetlerle birlikte ücrette artış görülüyor. Otelin balayı çiftlerine özel fiyat detaylarını öğrenmek için Dugunmarketi danışmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz.


Adresi Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Pınar Wooden Houses 12 odasıyla misafirlerine sakin bir balayı deneyimi sunuyor. Otelin açık adresi ise şu şekilde: 9. Km, 53400 Çamlıhemşin/Rize. Sıkça Sorulan Sorular Konaklama Tipi Oda Kahvaltı. Otelin Fiyatları Pınar Bungalov Çamlıhemşin balayı fiyatları günlük 449 TL'den başlıyor. Giriş - Çıkış Saatleri Girişler 12.00 ve sonrası, çıkışlar 10.00 ve öncesi gerçekleştiriliyor. Yeme - İçme Otelde kahvaltı servisi bulunuyor. Otel Olanakları Araç Kiralama, Çamaşırhane, Kablosuz İnternet, Kuru Temizleme, Market, Otopark Spa ve Sağlık Olanakları Otelin bünyesinde kaplıcalar hizmet veriyor.


Balayı Detayları Balayına özel olarak meyve sepeti ikramı ve oda süslemesi hizmeti veriliyor. Çevre ve Konum Pınar Bungalov Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunuyor. Temizlik ve Hijyen Otelde günlük temizlik hizmeti veriliyor. Covid - 19 Tedbirleri - Otel girişlerinde misafirlere ateş ölçümü. - Otel girişleri ve belirlenen bölgelere el dezenfektanı ve kolonya yerleştirilmesi. - Konaklamanız öncesi ve sonrasında odanın tamamen dezenfekte edilmesi. - Eldiven ve maskeli servis elemanı. - Özel havalandırma sistemi. - Sosyal mesafe kurallarına uygun düzen. - Masalar arasında en az 1,5 metre olacak şekilde aralık gibi önlemler bulunuyor.

Genel Özellikler

Firma Özellikleri

otopark, organizasyon

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Personel
0.0
İletişim
0.0
Fiyat Politikası
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?