Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Dream River Exclusive Bungalow

Dream River Exclusive Bungalow

  • 05308785673
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 6 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Dream River Exclusive Bungalow Resimler

Açıklama

Dream River Exclusive Bungalow Hakkında Dağ ve nehir manzarasıyla misafirlerini büyüleyen Dream River Exclusive Bungalow balayı çiftleri için huzurlu bir tatil sunuyor. Bungalov tesis, Rize ilinin Çamlıhemşin bölgesinde misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Fiyatları ortalama 1.300 TL’den başlıyor. Balayı çiftleri için odaya meyve sepeti ikramı yapılıyor. Oda servisi ve odaya kahvaltı hizmeti bulunan tesiste farklı lezzetler tadabileceğiniz açık, kapalı ve alakart restoran da yer alıyor. Çamlıhemşin merkezine 1 km. uzaklıkta yer alan Dream River Exclusive Bungalow eğlenceli vakit geçirebileceğiniz kano, hiking, binicilik ve bisiklet turu imkanları da sunuyor.


Dream River Bungalov Balayı Fiyatları Dream River Exclusive Bungalow balayı tatili için 1.300 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet veriyor. Size özel teklif ve indirimleri değerlendirmek için “Fiyat Teklifi Al” formunu doldurabilirsiniz. Adresi Çamlıhemşin merkezine yakın lokasyonda yer alan tesis Şenyuva köprüsüne 8 km., Rize-Artvin havaalanına 30 km., Kaçkar Dağları Milli Parkı’na 51 km. mesafede konumlanıyor. Tesisin açık adresi şu şekildedir: Merkez Mahallesi, Osman Kurtuluş Caddesi, No:5/4, 53750 Çamlıhemşin, Rize. Sıkça Sorulan Sorular Konaklama Tipi Oda Kahvaltı, Sadece Oda. Otelin Fiyatları Dream River Bungalov balayı fiyatları 1.300 TL’den başlıyor. Giriş - Çıkış Saatleri Girişler saat 14.00’da başlıyor. Çıkışlar ise saat 13.00’e kadardır. Yeme - İçme Dream River Bungalov bünyesinde odaya kahvaltı servisi, açık ve kapalı restoranın yanı sıra A la Carte restoranı da yer alıyor. Otel Olanakları Araç Kiralama, Bisiklet Kiralama, Fotoğraf Hizmetleri, İnternet, Kablosuz İnternet, Kuru Temizleme, Otopark, Resepsiyon Hizmeti, Transfer Hizmeti, Telefon, Ütü Hizmeti.


Balayı Detayları Odaya meyve sepeti ikramı sunuluyor. Çevre ve Konum Çamlıhemşin merkezine yakın konumda yer alıyor. Temizlik ve Hijyen Dream River profesyonel ekip ile tüm tesisi temizliyor. Covid - 19 Tedbirleri - Otel girişlerinde misafirlere ateş ölçümü. - Otel girişleri ve belirlenen bölgelere el dezenfektanı ve kolonya yerleştirilmesi. - Konaklamanız öncesi ve sonrasında odanın tamamen dezenfekte edilmesi. - Eldiven ve maskeli servis elemanı. - Özel havalandırma sistemi. - Sosyal mesafe kurallarına uygun düzen. - Masalar arasında en az 1,5 metre olacak şekilde aralık gibi önlemler bulunuyor.

Genel Özellikler

Firma Özellikleri

otopark, balayı, organizasyon

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Personel
0.0
İletişim
0.0
Fiyat Politikası
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?