Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Oce Bungalow

Oce Bungalow

  • 05426010053
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 5 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Oce Bungalow Resimler

Açıklama

Oce Bungalow Hakkında Oce Bungalow, Ahşap bungalov temalı evleriyle Rize ilinin Ardeşen ilçesinde konumlanıyor. Dere ile denizin arasında çevrelenen balayı oteli, modern tasarım ve minimal konseptiyle, ahşap bungalov temasını en iyi şekilde yansıtıyor. Otelin balayı fiyatları ise 900 TL’den başlıyor. Balayı konseptini en iyi şekilde yansıtmayı hedefleyen otel, balayına özel modern ve şık oda süslemeleriyle özel hissetmenizi sağlıyor. Bungalovlarda ise; Ücretsiz kablosuz internet, televizyon, elektrikli su ısıtıcısı, mini buzdolabı, çay-kahve ikramı, buklet banyo malzemeleri ve oturma alanı bulunuyor.


Fındık, çay ve kivi ağaçlarının arasında bulunan tesis, müstakil bahçesinde sabah kahvaltısı hizmeti de sunuyor. Bunun yanı sıra doğa yürüyüşü veya kısa yürüyüşler yapabileceğiz yürüme alanı da bulunuyor. Tarihi mekanlara olan yakınlığı ile de ön plana çıkan otel, balayı tatilinizi bir kültür gezisine çıkarabilme fırsatı sunuyor. Oce Bungalow Balayı Fiyatları Oce Bungalow fiyatları, yılın belirli dönemleri, resmi tatiller ve dini bayramlara göre değişebiliyor. Otelin balayı fiyatları ise gecelik 900 TL’den başlıyor. Bunun yanı sıra ek hizmetlerden faydalanılmak istenildiğinde fiyatlarda değişiklik olabiliyor.


Balayı tatiliniz için Oce Bungalow tesisinin güncel fiyatlarını öğrenmek isterseniz “Fiyat Teklifi Al” butonuna tıklayarak formu ücretsiz şekilde doldurabilirsiniz. Oce Bungalow Adresi Rize ilinin Ardeşen ilçesinde yer alan otel; Rize şehir merkezine 57 km., Ayder Yaylası ve Bulut Şelalesine 42 km., Trabzon Uluslararası Havalimanına ise 128 km. mesafede yer alıyor. Otelin açık adresi ise şu şekilde: Yeniyol köyü, 53400 Şenyurt/Ardeşen/Rize. Sıkça Sorulan Sorular Konaklama Tipi Sadece Oda. Otelin Fiyatı 900 TL'den başlayan fiyatlarla balayı tatili yapabiliyorsunuz. Giriş Çıkış Saatleri Otele 14:00 ile 11:00 saatleri arasında giriş-çıkış işlemi yapılıyor. Yeme İçme Otelin kahvaltı alanı bulunuyor. Otel Olanakları Açık Otopark, Kablosuz İnternet, Otopark, Transfer Hizmeti Balayı Detayları Oda süslemesi.


Çevre ve Konum Rize ilinin Ardeşen ilçesinde yer alan otel deniz ve dere ile çevreleniyor. Temizlik ve Hijyen Oda temizliği bulunan otelde, ortak alanlar düzenli olarak temizleniyor. Covid - 19 Tedbirleri - Otel girişlerinde misafirlere ateş ölçümü. - Otel girişleri ve belirlenen bölgelere el dezenfektanı ve kolonya yerleştirilmesi. - Konaklamanız öncesi ve sonrasında odanın tamamen dezenfekte edilmesi. - Eldiven ve maskeli servis elemanı. - Özel havalandırma sistemi. - Sosyal mesafe kurallarına uygun düzen. - Masalar arasında en az 1,5 metre olacak şekilde aralık gibi önlemler bulunuyor.

Genel Özellikler

Firma Özellikleri

otopark, organizasyon, balayı, düğün

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Personel
0.0
İletişim
0.0
Fiyat Politikası
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?