Kurumsal Ön Kayıtlar Başladı! Resmi açılış tarihi 15 Ekim 2022

Oranj Ranch Hotel

Oranj Ranch Hotel

  • 02425245280
  • 0.0

İşletme toplam 0 yorum almış, Bu ay toplam 10 kez ziyaret edilmiştir.

Mesaj Gönder

Oranj Ranch Hotel Resimler

Açıklama

Oranj Ranch Hotel Hakkında Antalya Kemer’deki Oranj Ranch Hotel, balayı tatili için çiftleri ağırlamayı bekliyor. Çamyuva mevkiinde yer alan otel sunduğu imkanlarla mutlu ayrıldığınız bir tatil deneyimi yaşamanızı hedefliyor. 446 TL’den başlayan fiyatları ile balayı tatilinizi geçirmenize yardımcı oluyor. Kemer merkezine 5 km ve Antalya havaalanına 55 km mesafedeki otel, denize 800 m mesafede olması ile öne çıkıyor. Balayı çiftlerine özel odaya şarap ikramı ve meyve sepeti sunuluyor. Özel plajı ile hizmet veren otelde şezlong, şemsiye ve minder ücretsiz sunuluyor. Tam pansiyon veya yarım pansiyon seçeneği ile hizmet veriyor. Tam pansiyonda kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği sunuluyor.


Öğle yemeği ve akşam yemeği açık büfe/seçmeli menü şeklinde hizmet veriyor. Yarım pansiyonda ise kahvaltı ve akşam yemeği sunuluyor. Akşam yemeği açık büfe veya seçmeli menü şeklinde yer alıyor. Tatiliniz boyunca keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak aktivitelerde bulunuyor. Masa tenisi ve su sporlarıyla ilgilenebiliyor. At binme ve bisiklet kiralama seçeneği de sizi bekliyor. Oranj Ranch Hotel Balayı Fiyatları Balayı tatili için çiftleri ağırlamayı bekleyen Oranj Ranch Hotel’de balayı fiyatları 446 TL’den başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor. Fiyatlarda sunulan imkanlara ve mevsime göre değişikliklerle karşılayabilirsiniz. Otelin sunduğu imkanlar ve fiyat bilgisini öğrenmek için Dugunmarketi danışmanlarıyla iletişime geçebilir, ''Fiyat Teklifi Al'' formunu ücretsiz bir şekilde doldurabilirsiniz.


Oranj Ranch Hotel Adresi Otel, Cennet Koyu ve Çamyuva Plajı'na oldukça yakın. Havaalanı ise 50 - 60 kilometre uzaklıkta. Oranj Ranch Hotel’de konaklamak için otobüs veya özel araç ile gidebilirsiniz. Özel araç ile gitmek isteyenler için yol tarifi şöyledir: Çamyuva Mahallesi Kurbaacık Caddesi No:12 Kemer / Antalya. Sıkça Sorulan Sorular Konaklama Tipi: Tam Pansiyon, Yarım Pansiyon. Otelin Fiyatları: 446 TL'den başlıyor. Giriş - Çıkış: Oranj Ranch Hotel yetkilileri tarafından giriş saati 14:00-23:30 çıkış saati öğlen olarak belirtilmiş. Yeme - İçme: 08:00 ile 10:30 saatleri arasında kahvaltı ve 19:00 ile 21:30 saatleri arasında akşam yemeği servis ediliyor. Spor: Açık Havuz, Dart, Masa Tenisi. Otel Olanakları: Açık Otopark, Araç Kiralama, Çocuk Oyun Alanı, İnternet. Spa - Wellness: Sauna imkanı bulunuyor. Plaj: Açık Havuz, Minder, Özel Plaj, Plaj Havlusu, Şemsiye, Şezlong. Havuz ve Plaj: Özel plaj ve açık havuz mevcut. Minder, şezlong ve şemsiye hizmeti plajda ücretsiz sunuluyor. Balayı Detayları: Meyve sepeti ve şarap ikram ediliyor.


Çevre ve Konum: Kemer konumlu Oranj Ranch Hotel, otogara 5 km ve Antalya Havaalanına 55 km uzaklıkta yer alıyor. Otelin Ücretli Olanakları: Su Sporları gibi ekstra hizmetler mevcut. Temizlik ve Hijyen: Sosyal mesafe ve hijyen koşullarını sağlamaya özen gösteriyor. Corona Virüse Karşı Alınan Önlemler: - Otel girişlerinde misafirlere ateş ölçümü. - Otel girişleri ve belirlenen bölgelere el dezenfektanı ve kolonya yerleştirilmesi. - Konaklamanız öncesi ve sonrasında odanın tamamen dezenfekte edilmesi. - Eldiven ve maskeli servis elemanı. - Özel havalandırma sistemi. - Sosyal mesafe kurallarına uygun düzen. - Masalar arasında en az 1,5 metre olacak şekilde aralık gibi önlemler bulunuyor.

Genel Özellikler

Firma Özellikleri

otopark, organizasyon, açık alan

Yorumlar

Yorum Yazın
0.0
Değerlendirme
İşletme Kalite
0.0
Personel
0.0
İletişim
0.0
Fiyat Politikası
0.0
İşletme için henüz yorum yapılmamış.

Sosyal Medya Hesaplarımızı İnceledinizmi?